torstai 5. maaliskuuta 2015

"En minä näe perusteita jatkopaikalle"

Huomenna perjantaina on iso päivä. Muista, normaalikokoisista päivistä se eroaa siinä, että silloin pelataan Paltsarien kauden ensimmäinen kilpailullinen ottelu. Täpötäysi Pirkkahallin hornankattila tulee riehaantumaan, kun legendaarinen turkulainen palloiluseura saapuu haastamaan Tampereen hienoimman seuran. Tai ainakin jotakin sinnepäin.  Hallin täyttämisen ei luulisi olevan liian kova haaste, vaikka kaupungissa pelataan jotain salibandya samaan aikaan.

Kyseessä on Suomen Cupin ottelu, joten se on kerrasta poikki, sanon suoraan sen.
Otsikoin nureilusta huolimatta uskon punaisten mahdollisuuksiin tässä ottelussa. Tässä vaiheessa (harjoitus)kautta altavastaajien yllätysmahdollisuudet ovat korkeimmillaan. Tämä nähtiin muun muassa viime kaudella, kun silloin Kakkosessa pelannut FC Hämeenlinna pudotti liigaseura Jaron.

Kuva: Näilläkö mennään?

On mielenkiintoista nähdä onko netin syövereissä huhuiltu uusi vahvistus jo TPV:n riveissä tässä ottelussa. Huutaako Rike? Maalako Masa? Tule, näe ja koe. Ja näin.

9 kommenttia :

 1. Huutava Rike mainittu <3

  VastaaPoista
 2. Moha 1-0, Masa 2-0 ja Rudi 3-0, riittänee jatkoon.

  Rudi - Taivas Saa Odottaa: http://youtu.be/WSHIS2zbvv8

  VastaaPoista
 3. Tosta pitäs saada Rudille sisääntulobiisi Tammelassa

  VastaaPoista
 4. Ratsian Rudi's reggae on muuten kans kova biisi mutta ei näistä kumpikaan taida korvata Vale-Patea?

  VastaaPoista
 5. Hyvä Kokis. Alkaa olla melkoisen hysteerinen fiilis jo... Hikoiluttaa... Mutta kyllähän jatkopaikka olisi tosi suuri yllätys, sen verran realisti pitää olla. Mutta tasapäinen kamppailu on täysin mahdollista. Ratkaisu löytyy alapäästä, sen on pidettävä. Masa kyllä nappaa maalin tai pari jos paikkoja siunaantuu. Eri asia miten niitä saadaan aikaiseksi.

  VastaaPoista
 6. Entäs ne kamerat, tuleeko kooste vai suorana peliä?

  VastaaPoista
 7. Rike huusi niinko kokis epäilikin, mutta valitettavasti tuskasta. Toivottavasti hän selviää viikoilla eikä kuukausilla, sillä miestä kaivataan puolustuslinjaan pikaisesti takas.

  VastaaPoista