perjantai 24. huhtikuuta 2015

Radio Jerevan

Keski-iän ja kuoleman välillä huojuvat kannattajat ovat alkaneet leikkiä somella ja siitähän ei hyvää seuraa. Nyt siitä saa sitten halutessaan kärsiä muutkin ja vieläpä livenä.

Homman nimi on Colissa. Kuten kaikki noin viisi seuraajaamme tietävät on Tammelan Voimalla oma twittertili. Colissa on sovellus, jonka avulla voi jakaa livestreamiä twitterin kautta. Kun "lähetys" alkaa, julkaisee Colissa Tammelan Voiman kautta tweetin, jossa on linkki lähetykseen. Mitään erillisohjelmia katsominen ei vaadi. Vastaanottajan ei tarvitse tehdä mitään muuta, kuin klikata tuota linkkiä.

Kuvan laatu on surkea. Sitä ei edes kannata yrittää katsoa kännykän näyttöä suuremmissa härpäkkeissä. Laite, jolla kuvaa lähetetään on vanha ja onneton Sony xperia. Audiovisuaalinen elämys on luokkaa pulgaria. Äänenkään laadusta ei ole takeita.

Lähetys on katsottavissa vain sen ajan kun kamera käy. Mitään ei taltioidu mihinkään.

Ajatuksena on lähettää kauden avauspäivästä pientä ennakkotunnelmaa, ehkä vähän haastatteluja ja sellaista. Fiilispohjalla mennään. Mitään ei ole tarkemmin mietitty, ja luultavasti huomenna joku asia nolottaa perkeleesti. Matsin aikana kuvaa ei lähetetä, sillä peli on pyhä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti